Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

H… μεγάλη εβδομάδα του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μέσα σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας σεζόν για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ξεκινούν οι συζητήσεις με τον Σπανούλη, την ώρα που βρίσκεται σε καλό δρόμο η παραμονή του Λο και η μεταγραφή του Μαυροκεφαλίδη, ενώ στον Ολυμπιακό θέλουν τον Ντέιβιτς για αντικαταστάτη του Χάινς.

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός αφού οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Στην κορυφή της… πυραμίδας είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των δις πρωταθλητών Ευρώπης επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές του και σύντομα θα συναντηθεί με τους Αγγελόπουλος για να ξεκαθαρίσει το μέλλον.

Για τον mvp στα δύο τελευταία final-4 της Ευρωλίγκας έχει καταθέσει πρόταση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία προσφέρει 3 εκατ. ευρώ τον στον διεθνή γκαρντ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Έισι Λο, ο Αμερικανός όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά καθώς οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό σημείο.

Την ίδια ώρα, έτοιμος να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Θεωρείται δύσκολο να βρει στην αγορά κάποια πολύ καλύτερη πρόταση από αυτή των πρωταθλητών Ευρώπης (1 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια) που θα του προσφέρει τη δυνατότητα να παίξει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο μετά από δύο χρόνια στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. 

Όσον αφορά στην πλαισίωση της φροντ λάιν, μετά την προσθήκη του Σέντρικ Σίμονς και με δεδομένο ότι αποχώρησαν οι Χάινς, Πάουελ και Σερμαντίνι, ενώ μένει ο Μαυροειδής (για τη θέση «4» υπάρχουν Πρίντεζης και Πέτγουεϊ), ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ξένο σέντερ που θα γίνουν δύο αν δεν έρθει ο Μαυροκεφαλίδης. Ψηλά στη λίστα είναι ο Πολ Ντέιβις, αλλά ο Αμερικανός σέντερ που θα μείνει ελεύθερος από την Χίμκι και είχε εξαιρετική σεζόν.

Σίμονς τριετίας στον Ολυμπιακό – “Έρχομαι για την… βρώμικη δουλειά”


Χάινς: Όταν υπάρχει η ΤΣΣΚΑ δύσκολα σκέφτεσαι κάτι άλλο


Μπαρτζώκας: Εξαιρετική πρόταση η Φενέρ, αλλά ποιος φεύγει απ’τον Ολυμπιακό;

Στον Ολυμπιακό ο Σίμονς (VIDEO) – Θα αντικαταστήσει τον Σερμαντίνι

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!

Έγινε η ανατροπή! Στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Λάσμε

Χάινς: Ήθελα να είμαι μέλος της παρέας της ΤΣΣΚΑ

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Χάινς: Ήταν εξαφανισμένος

Ίβκοβιτς: Δεν είχα καμία επαφή με την Φενερμπαχτσέ

Χάινς: Οι λόγοι που έφυγα…

Αγγελόπουλοι: Αδιανόητο που δεν μας απάντησε ο μάνατζερ του Χάινς (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε