Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κονέ: Το πιστεύουμε και θα τα καταφέρουμε

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το κλίμα στην Εθνική μπορεί να μην είναι το καλύτερο λόγω της ήττας από την Κολομβία αλλά και του σοβαρού επεισοδίου μεταξύ Μανιάτη και Τζαβέλλα, όμως ο Παναγιώτης Κονέ παραμένει αισιόδοξος ενόψει του αγώνα με την Ιαπωνία.

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε στο επίσημο σάιτ της FIFA…

Για το αν επηρέασε την Εθνική το ότι έπαιζε… εκτός έδρας με την Κολομβία:

“Θέλω να σας πω ότι ήμασταν προετοιμασμένοι. Ξέραμε ότι η ατμόσφαιρα θα ήταν σα να παίζουμε εκτός έδρας. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μικρή. Γνωρίζαμε για την παρουσία των φιλάθλων της Κολομβίας, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μας επηρέασε.”

Για το την ήττα από την Κολομβία:

“Εκείνο που μας επηρέασε ήταν τα τρία-τέσσερα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα. Χρειάζεται να τα βελτιώσουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιαπωνία. Από εκεί και πέρα, δουλεύουμε σκληρά στον ψυχολογικό τομέα με τον προπονητή και μεταξύ μας. Θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε τον αγώνα και να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας ότι είμαστε στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η συμμετοχή σε μία τέτοια διοργάνωση ήταν όνειρο για όλους εμάς.”

Για την κούραση:

“Δεν μπορούμε να δουλέψουμε στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όπως κάνουμε με τους συλλόγους μας κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Αντ ’αυτού, προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα τέτοιο τουρνουά, δουλεύοντας περισσότερο στην επικοινωνία και το ψυχολογικό τομέα.”

Για το ότι η Εθνική δεν σκόραρε:

“Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του σκοραρίσματος. Δεν πιστεύω ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε, αφού δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να το πετύχουμε. Θα ήταν πρόβλημα αν δεν είχαμε δημιουργήσει ευκαιρίες για να σημειώσουμε κάποιο τέρμα. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ, αλλά εμείς χρειάζεται να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να το πιστέψουμε. Εάν κάνουμε όλα αυτά, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιαπωνία.”

Εθνική: Υποβαθμίζουν οι διεθνείς το επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα

Ούτε ο Σάντος δεν τους κάνει καλά! “Κοκόρια” Μανιάτης – Τζαβέλλας, πλακώθηκαν στην προπόνηση – “Εμφύλιος” στην Εθνική πριν τον “τελικό” με την Ιαπωνία Σοκ! Η Χιλή πέταξε εκτός Μουντιάλ την Ισπανία (VIDEOS)

Άνω-κάτω η Εθνική! Απείλησε να φύγει απ΄την Βραζιλία ο Μανιάτης

Δημόσιο: μεταθέσεις και μετατάξεις μόνο μέσω ΑΣΕΠ – Τα πάνω κάτω φέρνει το νέο σύστημα

Αυστραλία – Ολλανδία: 2-3 – Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε