Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

L’ Equipe: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα

L’ Equipe: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe” παρουσίασε τα πέντε φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα του 2022, με τους Καρίμ Μπενζεμά, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Σαντιό Μανέ και Κιλιάν Εμπαπέ να διεκδικούν το βραβείο.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης περνάει δεύτερη νιότη και με 37 γκολ και 13 ασίστ σε 37 συμμετοχές, έχει φέρει την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και μία “ανάσα” από το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι οδηγεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προς τον τίτλο στην Premier League, αλλά και την 4άδα στο Champions League, έχοντας ήδη 15 γκολ και 12 ασίστ.

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου και δεύτερος στην περσινή ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, συνεχίζει “καυτός” και φέτος, με 46 γκολ με τους “Βαυαρούς”, αλλά και 6 με την Εθνική Πολωνίας, η οποία προκρίθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αντίστοιχα, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ της Λίβερπουλ έχει φέτος 16 γκολ και 2 ασίστ με τους “κόκκινους”, αλλά αναδείχθηκε και MVP της Σενεγάλης στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, οδηγώντας την χώρα του στην κορυφή.

Τέλος, ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει “σπάσει” τα… κοντέρ με 40 γκολ και 27 ασίστ, ξεχωρίζοντας ως μακράν ο κορυφαίος, σε μία ομάδα γεμάτη σούπερ σταρ στην επίθεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις