Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μίτσελ: Ελπίζω να μην υπάρχουν μπουνιές στη ρεβάνς

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του είναι αδικημένη από το 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για τη διαιτησία ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας και επισήμανε πως θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη σαν ένα ποδοσφαιρικό ματς, χωρίς να πάει εκεί με κράνος

O Mίτσελ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το τι έγινε και από το πολύ καλό ξεκίνημα έφτασε σε μία δύσκολη νίκη:«Πιστεύω πως μας εξυπηρετεί το σκορ μιας και έχουμε πάρει τη νίκη. Πιστεύω πως κάναμε σήμερα ένα σχετικά καλό παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και με 11 εναντίον του αντιπάλου και όταν ήταν με 10. Ήμασταν καλύτεροι και πήραμε σκορ νίκης σε έναν προκριματικό Κυπέλλου.
 
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας διασφαλίζει κάτι, όπως το είπατε. Επίσης θεωρώ πως το σκορ δεν ήταν αντάξιο του αγώνα. Ήμασταν αρκετά καλοί. Αξίζαμε ένα πιο μεγάλο σκορ. Αυτό που μας έλλειπε ήταν η επιτυχία στα τελειώματα των φάσεων γιατί όλα τα άλλα τα είχαμε. Κατοχή, πρωτοβουλία και κυκλοφορία μπάλας».
 
Για τα λάθη στην άμυνα: «Είναι πολύ φυσιολογικό πως σε ένα ματς 90 λεπτών να γίνουν ορισμένα λάθη. Είναι αδύνατον να παιχθεί ένα ματς χωρίς κανένα λάθος. Επίσης δεν γίνεται κάθε φορά να νικάμε με 4-0 ή 5-0 ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ».
 
Για τη φάση των Στοχ-Φουστέρ και το σχόλιο Γεωργιάδη για την ρεβάνς της Τούμπας:«Όπως και να έχει η αποβολή του Στοχ εμάς δεν μας ευνόησε. Μετά ο ΠΑΟΚ έπαιξε κλειστά και πολύ αμυντικά. Έτσι μας ανάγκασε να ρίξουμε την έντασή μας. Στο Β’ μέρος κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθούσε συνεχώς είτε με σέντρες είτε με σουτ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου και δίχως να θέλω να θυμώσω κάποιον θεωρώ πως θα περάσουμε. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα.
 
Όσο για την διαιτησία δεν μιλάω για αυτήν. Δεν μίλησα ούτε στην Τούμπα. Δεν θα το κάνω τώρα. Εάν γυρίσετε να δείτε ξανά όλες τις συνεντεύξεις Τύπου από τότε που ήρθα εδώ αλλά και από πιο παλιά δεν έχω σχολιάσει ποτέ διαιτητή. Ακόμα και όταν με προκαλούν να το κάνω. Ποτέ δεν θα μιλήσω. Βλέπω διάφορα. Άλλα μου αρέσουν και άλλα όχι. Υπάρχουν και ανθρώπινα λάθη. Τις προάλλες ένα τέτοιο απέφερε γκολ και μας κόστισε το παιχνίδι. Δεν θα μιλήσω ποτέ. Δείτε τι είπα στην Τούμπα. Δεν μίλησα. Ούτε καν για τον Κάκο».
 
Για τις αντοχές των παικτών, την ετοιμότητά τους και το στιλ παιχνιδιού τους αλλά και παίκτες όπως ο Χολέμπας: «Μου αρέσει η ερώτησή σας. Μου κάνει εντύπωση που είπατε για τον Χολέμπας που προς το τέλος κυνήγησε μία φάση τρέχοντας 80 μέτρα για να βρει μία μπάλα. Εάν θέλετε σας δίνουμε δίκιο. Ο Χολέμπας έτρεξε 80 μέτρα για να προλάβει την μπάλα. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση αλλά τα τεστ μας δεν δείχνουν πως είναι αυτό το πρόβλημά μας. Δεν σας έπεισα;»
 
Για το ότι η μία τελική του ΠΑΟΚ έγινε γκολ: «Ναι σίγουρα με προβληματίζει. Με απασχολεί γιατί είναι κάτι που μας είχε απασχολήσει κατά την προετοιμασία. Μας προβληματίζει γιατί είτε από λάθη μέσου ή στόπερ είναι κάτι που δουλεύουμε και είχαμε ασχοληθεί πολύ με αυτό».
 
Για την επισήμανση του Γεωργιάδη για την διαιτησία του επαναληπτικού της Τούμπας:«Και εγώ το ελπίζω. Ελπίζω να μην υπάρχουν κόκκινες και πέναλτι. Ελπίζω να μην υπάρχουν μπουνιές και κλωτσιές εκτός φάσης. Ελπίζω να μην αναγκαστεί ο διαιτητής να δώσει κόκκινες ή πέναλτι όπως έγινε και στο πρόσφατο ματς στην Τούμπα».
 
Για τα στοιχεία που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς: «Όλη η διαδρομή είναι γεμάτη από σκληρά ματς. Έχουμε παίξει με τον 5ο, μετά τον 2ο και τον 3ο και τον ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε τέτοια ατμόσφαιρα όμως πρόκειται για πολύ καλές ομάδες που δεν γίνεται να νικάμε με 4-0 ή 5-0. Νιώθω πως με αντιμετωπίζετε λες και έχουμε χάσει. Όμως νικήσαμε σήμερα και το αξίζαμε. Πιστεύω πως στην ρεβάνς θα νικήσει ο καλύτερος.
 
Σε εμάς έχει χρειαστεί να κάνουμε δυνατό και καταιγιστικό ματς και όποτε απαιτηθεί θα το κάνουμε ξανά. Προέρχομαι από μία ανταπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα όμως έχω έρθει εδώ για να μιλήσω και να φέρω ηρεμία. Πριν με τον Παναθηναϊκό όταν είχε υπάρξει ένταση με τον προπονητή του εγώ βρέθηκα δίπλα του. Φροντίζω πάντα ώστε να μην υπάρχει ένταση και να νικάει ο καλυτερος. Εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν αυτά που λέω. Μπορεί να τον θυμώνουν».
 
Για τη ρεβάνς και την δύναμη που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός δεδομένου του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει αλλιώς το ματς: «Κοιτάξτε υπάρχουν δύο πράγματα που είναι ξεκάθαρα. Δεν θα μας υποδεχθούν με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Όμως εγώ δεν θα πάω εκεί με κράνος, ό,τι και εάν μου λέτε. Θα το αντιμετωπίσω ως ποδοσφαιρικό ματς».
 
Για την ανάπτυξη του Ολυμπιακού με τα προβλήματα που είχε: «Έχουμε επανέλθει να μιλάμε για τις δυνάμεις και τις τελικές. Η τοποθέτηση των παικτών μας στο γήπεδο ήταν σωστή. Είχαμε σωστή διάταξη και κοιτάζαμε από πλάγια ή την περιοχή για φάσεις με γκολ. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 4 γραμμές παικτών και μόνο τον Αθανασιάδη μπροστά. Δεν πρέπει να μιλάμε για έλλειψη δυνάμεων. Κάποιες σέντρες ή μπαλιές ήταν πετυχημένες. Άλλες λιγότερο. Όμως θεωρώ πως αυτό ήταν το σωστό και αυτό που έπρεπε να κάνουμε σήμερα. Συνεχίζω να βλέπω πως μας αντιμετωπίζετε λες και κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Πείτε μου που έχω κάνει λάθος. Να το δεχθώ.Και εγώ σήμερα μπορεί να ήθελα να είχα κερδίσει με 26-1 σήμερα. Είναι ένα ματς ποδοσφαίρου. Κερδίσαμε και προχωράμε.
 
Για τον αριθμό των τελικών προσπαθειών του αγώνα: «Ναι και ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες. Από πριν εμείς όμως αξίζαμε παραπάνω γκολ. Το ματς όμως τελείωσε. Οι νικητές ήμασταν εμείς και υπάρχει και ρεβάνς».

Διαβάστε ακόμα…

“Ροντέο” στο πρώτο ραντεβού! Μικρό προβάδισμα Ολυμπιακού, “φωνές” από ΠΑΟΚ

Άναψαν τα… αίματα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε