Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Nέα επίθεση Άντι Μάρεϊ στον Στέφανο Τσιτσιπά με ειρωνική ανάρτηση στο twitter

Nέα επίθεση Άντι Μάρεϊ στον Στέφανο Τσιτσιπά με ειρωνική ανάρτηση στο twitter

Ο Άντι Μάρεϊ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Βρετανό τενίστα να μην σταματάει να τα… χώνει στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Άντι Μάρεϊ με 3-2 σετ στον πρώτο γύρο του US Open και τον πέταξε από νωρίς εκτός διοργάνωσης, με τον Βρετανό να είναι εκνευρισμένος με τις διακοπές που έκανε ο Έλληνας τενίστας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Άντι Μάρεϊ ειρωνεύτηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ανάρτηση του στο Twitter, για τον χρόνο που έμεινε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα τους στον πρώτο γύρο του US Open.

.Ο Μάρεϊ, με ένα ειρωνικό tweet, ανέφερε ότι ο Τσιτσιπάς χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάει στην τουαλέτα, απ’ όσο ο Τζεφ Μπέζος στο διάστημα.

“Γεγονός της ημέρας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται διπλάσιο χρόνο να πάει στην τουαλέτα, απ’ όσο ο Τζεφ Μπέζος να πάει στο διάστημα. Ενδιαφέρον”, έγραψε ο Μάρεϊ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Άντι Μάρεϊ ανέφερε ότι έχασε τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα να απαντάει ότι θέλει να συζητήσουν κατ’ ιδίαν για να λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί κι ότι δεν έχει παραβιάσει ποτέ κάποιο κανονισμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις