Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

US Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιουργεί «toiletgate» – Πήρε θέση και ο Τιμ

US Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιουργεί «toiletgate» – Πήρε θέση και ο Τιμ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρεθεί στο προσκήνιο του US Open, μετά τα παράπονα του Άντι Μάρεϊ για τα διαλείμματά του και το Tennis Channel έκανε λόγο για… «toiletgate».

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στο χώρο του τένις και έτσι κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν και ένας ακόμη κορυφαίος τενίστας, ο Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός κάτοχος του τίτλου στο αμερικανικό Γκραν Σλαμ, υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός και ότι ο Μάρεϊ έχει δίκιο, αλλά παραδέχθηκε επίσης ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες στο US Open και είναι λογικό να χρειάζονται break για να αλλάξεις ρούχα.

Οι δηλώσεις του Τιμ

«Ήταν σπουδαίο ματς κατ’ αρχάς. Και είναι καλό που καμιά φορά ανεβαίνουν τα πνεύματα… Πρέπει να πω πως είδα όλο το ματς και καταλαβαίνω τον Μάρεϊ για το πως νοιώθει.

Νέα «επίθεση» Ζβέρεφ σε Τσιτσιπά: «Το είδε όλος ο κόσμος, είναι γελοίο γιατί είναι Νο3»

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι ειδικά με τις καιρικές συνθήκες στη Νέα Υόρκη, όταν πας σε πέντε σετ χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο φορές για να πας τουαλέτα για να αλλάξεις ρούχα. Δεν υπάρχει άλλη λύση, ειδικά αν ιδρώνεις τόσο πολύ (σ.σ. όσο ο Τσιτσιπάς).

Πάντως, θα έπρεπε να υπάρχει χρονικό όριο για αυτό το break καθώς αν πας να αλλάξεις όλα σου τα ρούχα, αυτό δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από 4, το πολύ 5 λεπτά. Άκουσα τον Μάρεϊ στην συνέντευξη Τύπου και είχε δίκιο σε αυτό. Κρυώνει το σώμα σου και δεν είναι εύκολο να παίξεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις