Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε! Λεμονής, ο… στρατιώτης – Τρίτη θητεία στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Είναι πλέον επίσημο. Ο Τάκης Λεμονής επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους ¨ερυθρόλευκους” όμως να μην κάνουν γνωστή την διάρκεια του συμβολαίου του. Στρατιώτης των “ερυθρόλευκων” δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Αφού ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Βούζα -που αφορά μόνο τη θέση του πρώτο του προπονητή- η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των “ερυθρόλευκων”.

Στην ανακοίνωση του, ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε τον Τάκη Λεμονή κομμάτι της ιστορίας του (κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο ως προπονητής, ενώ φόρεσε και την ερυθρόλευκη φανέλα ως παίκτης την περίοδο 1978 – 1987 πανηγυρίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο). Απ’ την μεριά του, ο 57χρονος τεχνικός χαρακτήρισε τον εαυτό του στρατιώτη του συλλόγου, αφού αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα ως προπονητής.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε