Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άρης: Απολύμανση στο Ρύσιο και κλειστά αποδυτήρια

Άρης ομάδα ποδοσφαίρου

Σε κατάσταση συναγερμού είναι άπαντες στον Άρη, μετά το “σοκ” των δέκα κρουσμάτων κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας.

Στο Ρύσιο έχει πάει ήδη ειδικό συνεργείο για να απολυμάνει όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου, ενώ η σημερινή προπόνηση θα γίνει το απόγευμα κι όχι το πρωί, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Να σημειωθεί ότι η προπόνηση θα διεξαχθεί με κλειστά αποδυτήρια, μιας και οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ανά γκρουπ και θα αναχωρήσουν για τα σπίτια τους αμέσως.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις