Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άρης: Ατομικό ο Ντουάρτε – Αναβολή λόγω κορονοϊού στο φιλικό με τον Ιωνικό

Άρης: Ατομικό ο Ντουάρτε – Αναβολή λόγω κορονοϊού στο φιλικό με τον Ιωνικό

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού με την Αστάνα για το Conference League, με τον Ντουάρτε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναβολή υπήρξε στο προγραμματισμένο φιλικό με τον Ιωνικό, λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στους Νικαιώτες.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Το σημερινό πρόγραμμα (ο Λέριν Ντουάρτε έκανε και πάλι ατομικό) περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής. Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Με μια λιτή ανακοίνωση επίσης οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν πως ακυρώθηκε το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί απέναντι στον Ιωνικό την ερχόμενη Πέμπτη (15/07) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30), που θα αποτελούσε, ουσιαστικά, την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Αστάνα, στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η αναβολή ήταν συνέπεια των τριών κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα της Νίκαιας, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω ανακοίνωσης.

«Κατά τη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου τεστ Covid-19, ανιχνεύθηκαν τρία κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ΠΑΕ Ιωνικός, έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τηρώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο και τους κανόνες υγιεινής. Τα μέλη που έχουν βρεθεί θετικά, έχουν απομονωθεί και βρίσκονται σε περιορισμό, όπως προβλέπεται. Κατά συνέπεια των παραπάνω, το προγραμματισμένο φιλικό της Πέμπτης (15/7) με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης δεν θα διεξαχθεί» σημειώνεται χαρακτηριστικά σε αυτήν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις