Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος για την Ένωση

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος για την Ένωση

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της Superleague στην Τρίπολη, όπου απόψε (19:30, Novasports Prime) αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Αστέρα.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί νίκη της στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παραμείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, διεκδικώντας μέχρι τέλους τον τίτλο.

Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει στα εννέα τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μάλιστα 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι δύο ισοπαλίες, πάντως, ήταν στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μέσα στο 2021.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει κ. Καραντώνης (Ημαθίας), με βοηθούς τους κ.κ. Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής) και τέταρτο τον κ. Τσέτσιλα (Γρεβενών). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Φωτιάς (Πέλλας) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Σόνι, Ριέρα και Μπαράλες.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν, Μοχαμάντι, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Αραούχο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις