Αθλητικά

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος δεν θα το βάλουν οι λέξεις, το έχουν βάλει από καιρό οι πράξεις»

Νέο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε ανάρτηση στο instagram
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στον Παναθηναϊκό και μετά την ακύρωση του ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Εργκίν Αταμάν, ο “ισχυρός άνδρας” της “πράσινης” ΚΑΕ έκανε ανάρτηση με… νόημα.

Την ώρα που όλοι περίμεναν… διαζύγιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εργκίν Αταμάν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε φωτογραφία του αγκαλιά με τον Τούρκο προπονητή και έγραψε: «Όποιος ξεχνά αυτές τις στιγμές και φτάνει να απαξιώνει ανθρώπους και καταστάσεις είναι ανάξιος να λέει ότι αγαπάει την ομάδα μας. Περισσότερα λίγο αργότερα γιατί έχουμε και δουλειές. Υγ. ψαχτείτε να δείτε που είναι το σημερινό ραντεβού μας».

Ακολούθησε λοιπόν και μία νέα ανάρτηση που είναι πιθανό να σχετίζεται με το μέλλον του Παναθηναϊκού, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε: «Το τέλος δεν θα το βάλουν οι λέξεις. Το τέλος το έχουν βάλει από καιρό οι πράξεις».

dpg

dpg

Μένει να φανεί να η νέα ανάρτηση αφορά τον Αταμάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα