Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να κρύψει τη μεγάλη του ενόχληση, όταν αντιλήφθηκε πως ο Άγγελος Ποστέκογλου θα τον έκανε, στο ματς της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Ετιφάκ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου όχι μόνο έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες (στο 12′ η αποβολή του Μπέντο) αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν με 2-0 πίσω στο σκορ.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, τη στιγμή που οι δυο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε χαρακτηριστικές χειρονομίες, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Άγγελου Ποστέκογλου, ενώ έβγαλε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού πριν κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ωστόσο, η Αλ Νασρ κατάφερε δίχως εκείνον να κάνει μεγάλη ανατροπή με αριθμητικό μειονέκτημα και να πάρει τη νίκη (2-3). Ο Σαντιό Μανέ μείωσε στο 74’, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Αμπντουλελάχ Αλ-Αμρί και να ισοφαρίσει.
Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 91’, όταν ο Μανέ βγήκε τετ α τετ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας στην Αλ Νασρ μια απίθανη νίκη.
La bronca de Cristiano Ronaldo
— Pablo Giralt (@giraltpablo) August 25, 2026
Salió en el ET cuando Al-Nassr perdía 2-0 y con 10 jugadores.
Su equipo lo dio vuelta 3-2 ante Al-Ettifaq en el ST. pic.twitter.com/wFDRDqlQth
Ο Ποστέκογλου, πάντως, υπερασπίστηκε την επιλογή του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως ο Ρονάλντο είχε κάνει “εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο”, αλλά η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική προσέγγιση.