Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Η «Equipe» αποκαλύπτει κλίκες, κόντρες, ξενύχτια και προνόμια στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν

Η «Equipe» αποκαλύπτει κλίκες, κόντρες, ξενύχτια και προνόμια στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν
Reuters

Μεγάλα… καράβια με ποδοσφαιρικά αστέρια, μεγάλες φουρτούνες. Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της “Equipe” φέρνει στην επιφάνεια για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα,η ύπαρξη δυο κλικών στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν (Γάλλοι και Λατινοαμερικάνοι) είναι ένα από τα βασικά προβλήματα στην ομάδα. Όπως μάλιστα τονίζεται, η κατάσταση αυτή φέρεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Κιλιάν Εμπαπέ (δεν έχει βοηθήσει στο να αλλάξει διάθεση και να συμφωνήσει για επέκταση συμβολαίου).

Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι και η απειθαρχία αρκετών “αστέρων”. Γίνεται ειδική αναφορά στον Νεϊμάρ, ο οποίος απουσίαζε -ενώ ήταν υποχρεωτική η παρουσία- από εκδήλωση βασικών χορηγών της ομάδας

Η διοίκηση της Παρί μάλιστα φέρεται να σκέφτηκε το ενδεχόμενο να του επιβάλει βαρύ πρόστιμο, αλλά το θέμα… κουκουλώθηκε κι έτσι δεν υπήρχε τιμωρία του παίκτη.

Επίσης, αναφέρεται πως σε μια από τις τελευταίες πρωινές προπονήσεις της ομάδας δύο Λατινοαμερικάνοι παίκτες εμφανίστηκαν στην προπόνηση σε κακή κατάσταση (είχαν ξενυχτήσει σε πάρτι).

Σε μια άλλη αναφορά, ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είχε γιορτάσει την κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” με αρκετούς συμπαίκτες του παρόντες. Την επομένη μέρα ο ίδιος και ο Λεάντρο Παρέδες απουσίασαν από την προπόνηση με επίσημη δικαιολογία τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, κάτι που ενόχλησε αρκετούς μέσα στην ομάδα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και το εξωγηπεδικό “σήριαλ” του Μάουρο Ικάρντι με την Γουλαντα Νάρα, γεγονός που προκάλεσε αναταραχή και πολλά σχόλια στις τάξεις της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός είχε πάρει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στο Μιλάνο και να τα βρει ξανά με τη σύζυγο του. Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που μίλησαν για προνομιακή αντιμετώπιση κάποιων παικτών με τη διοίκηση και τον προπονητή να κάνουν τα στραβά μάτια.

Τέλος, ένα ακόμη σημείο τριβής στα αποδυτήρια της Παρί είναι η συνύπαρξη των Κέιλορ Νάβας και Τζίτζι Ντοναρούμα. Οι δύο τερματοφύλακες εμφανίζονται να έκαναν μια άτυπη συμφωνία να ανταγωνιστούν για τη θέση του βασικού, αλλά κάποιες δηλώσεις έβαλαν.. λάδι στη φωτιά.

Ο ατζέντης του πρώην πορτιέρε της Μίλαν, Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε πως «… αργά ή γρήγορα αυτή η υπόθεση θα λήξει με κερδισμένο τον Ντοναρούμα». Όλα αυτά, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει ένα εύφλεκτο υλικό στις τάξεις της Παρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις