Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η “εκκωφαντική” απάντηση του Κατσουράνη στους επικριτές του

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού υπήρξε ένας παροξυσμός στα social media κατά του Κώστα Κατσουράνη. Ο Έλληνας μέσος δεν μίλησε για τις σελίδες που δημιουργήθηκαν, ούτε για τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια αλλά απάντησε όπως ξέρει. Μέσα στο γήπεδο.

Ο Σάντος μπορεί να μην τον ξεκίνησε στο ματς με την Κόστα Ρίκα όμως όταν χρειαζόταν έναν παίκτη να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, τον σήκωσε από τον πάγκο και τον έριξε στη… μάχη. Η Εθνική έψαχνε γκολ για να ισοφαρίσει τον αγώνα και ο έμπειρος μέσος έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε.

Έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας, άνοιξε με εξαιρετικές μεταβιβάσεις στα δύο άκρα και βοήθησε τα μέγιστα στο να έρθει η ισοφάριση. Ο Κατσουράνης έκανε εξαιρετική εμφάνιση και διέψευσε όσους ζητούσαν να μην αγωνιστεί στο ματς των “16” του Μουντιάλ.

Μετά την αποχώρηση του Καραγκούνη αυτός θα έχει ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια μέχρι να αποφασίσει να παραδώσει τα σκήπτρα στον επόμενο.

H απίστευτη εμφάνιση του Καραγκούνη! Έτρεξε περισσότερο από όλους (ΦΩΤΟ)

Το χαμένο πέναλτι του Γκέκα σε 25 κλικ!

Νάβας: Έτσι νίκησα τον Γκέκα!

Όχι δάκρυα γι’ αυτή την Εθνική! Μόνο υπερηφάνεια για την Ελλάδα του Σάντος, παρά τον άδοξο αποκλεισμό στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα

Μουντιάλ 2014: Όταν ο Γκέκας ξέσπασε σε κλάματα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε