Αθλητικά

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τιμώρησε τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και θα αγωνιστεί κανονικά στην Ισπανία

Λίγες μόνο ημέρες μετά το άγριο ξύλο στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε βρίσκεται κανονικά στη 12άδα των “μερένγκες” για το παιχνίδι με τη Σαραγόσα στην Ισπανία.

Ο Γιαμπουσέλε τραυμάτισε τον Έξουμ της Παρτιζάν με μία… λαβή που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο του μπάσκετ και τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές από τη Euroleague, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι δεν… ίδρωσε.

Παρά τις αντιδράσεις και από τους ίδιους της τους οπαδούς, η διοίκηση της “Βασίλισσας” δεν τιμώρησε και η ίδια τον Γάλλο φόργουορντ και μάλιστα ετοιμάζεται να τον βάλει να παίξει κανονικά κόντρα στη Σαραγόσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοινώθηκε η πώληση των «ροχιμπλάνκος» στην επενδυτική εταιρεία Apollo Sports Capital
Θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Μαδριλένων ενώ οι Μιγκέλ Ανχελ Χιλ και Ενρίκε Θερέθο θα “στηρίξουν” την ιδιοκτήτρια εταιρία, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο
ΦΩΤΟ REUTERS