Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ιτούδης για το ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: «Ούτε στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι όπως στο ξεκίνημα»

Ιτούδης για το ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: «Ούτε στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι όπως στο ξεκίνημα»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε του Ολυμπιακού με 88-82 στη Ρωσία για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης εστίασε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του παιχνίδι, αλλά και στον τρόπο, βέβαια, που έγινε η ανατροπή.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε ότι ούτε στα φιλικά δεν παίζει η ΤΣΣΚΑ όπως αγωνίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Έλληνας τεχνικός της ρωσικής ομάδας:

«Να πω ένα ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, ούτε καν στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι. Θέλουμε να έχουμε μία ταυτότητα, να είμαστε συνεπείς αμυντικά. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλά και ο Ντόρσεϊ ήταν πολύ εύστοχος, αλλά τους δώσαμε χώρους για να σκοράρουν.

Το 20-25 ήταν πολύ καλό σκορ για εμάς στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο ανοίξαμε λίγο τη ρακέτα και μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε τους δημιουργούς μας από πάνω και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει η ομάδα μου να είναι χαμαιλέων, κάτι αντίστοιχο κάναμε εκείνη τη στιγμή. Συνεχίζουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτοί που είναι εδώ παρόντες έδωσαν ψυχή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις