Αθλητικά

Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν προπονούνται μαζί στη Μύκονο

Συνδύασαν τις διακοπές τους στη Μύκονο με λίγη προπόνηση. Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν που βρέθηκαν στο “νησί των ανέμων” και έριξαν τα… σουτάκια τους στο κλειστό, που άνοιξε μόνο για χάρη τους.

Πόλος έλξης η Μύκονος και για τους Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν. Οι δύο σούπερ σταρ των Νετς απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί, αλλά ταυτόχρονα θέλησαν και να.. διατηρήσουν επαφή με το μπάσκετ.

Όπως, αναφέρει το MykonosLiveTV, οι Ντουράντ και Χάρντεν ζήτησαν να ανοίξει το κλειστό στην Άνω Μερά για να προπονηθούν, με τη βοήθεια των προσωπικών τους προπονητών..

Οι “αστέρες” των Νετς προπονήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα, ενώ έξω από το γήπεδο βρίσκονταν τέσσερις άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας που δεν άφηναν κανέναν να εισέλθει στο κλειστό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS