Σάββατο, 30 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Το πήρε απόφαση η UEFA! Επίσημη η διακοπή σε Europa League και Champions League

Κορονοϊός: Το πήρε απόφαση η UEFA! Επίσημη η διακοπή σε Europa League και Champions League
ΦΩΤΟ ©adidas

Αναβλήθηκαν επίσημα Champions League και Europa League. Η UEFA αναγκάστηκε να λάβει εσπευσμένα απόφαση διακοπής λόγω κορονοϊού. Ισχύ μιας εβδομάδας έχει προς το παρόν η αναβολή.

Η UEFA προσπάθησε με κάθε τρόπο να μην αναβάλει το Champions League και το Europa League, αλλά τελικά το πήρε απόφαση και ανακοίνωσε επίσημα τη διακοπή και των δύο διοργανώσεων λόγω του κορονοϊού.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέτρεψε να γίνουν και χθες (12/03) παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη και προανήγγειλε συνάντηση (θα γίνει τηλεδιάσκεψη τελικά) με τις ομάδες την Τρίτη 17 Μαρτίου για να αποφασιστεί το μέλλον των θεσμών.

Κάλεσμα της UEFA σε συλλόγους και ομοσπονδίες για να αποφασιστεί η τύχη των διοργανώσεων και του Euro!

Οι ραγδαίες εξελίξεις όμως, με κρούσματα και σε παίκτες των περισσότερων ομάδων ανά την υφήλιο, την οδήγησαν σε νέα εσπευσμένη απόφαση, για την αναβολή τόσο του Champions League, όσο και του Europa League.

Κορονοϊός: Σάλος με την UEFA! Θέλει να αποσυρθούν Ίντερ και Ρόμα από το Europa League

Η αναβολή έχει προς το παρόν ισχύ μιας εβδομάδας και συμπεριλαμβάνει και τις κληρώσεις στις διοργανώσεις της UEFA, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται την ερχόμενη Τρίτη.

https://twitter.com/UEFA/status/1238406247604355073?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1238406247604355073&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F701282_episimo-den-ginontai-ta-paihnidia-tis-epomenis-ebdomadas-se-tsampions-ligk-kai

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις