Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Κλοπ κατά Νέβιλ για την ESL: «Δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για τον ύμνο μας»

Ξέσπασε ο Κλοπ κατά Νέβιλ για την ESL: «Δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για τον ύμνο μας»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την αντίθεσή του στη European Super League, παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που “κρύβονται” πίσω από τη νέα λίγκα.

Παρόλα αυτά ζήτησε από όλους να ηρεμήσουν και να προσέξουν στην κριτική τους για την ομάδα, γιατί ο ίδιος και οι παίκτες του δεν είχαν καμία σχέση με την κίνηση των ιδιοκτητών.

Ξεσπάθωσε ο Νέβιλ για την ESL: «Είμαι αηδιασμένος για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ – Πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι;»

Ο Γερμανός τεχνικός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε και στα αιχμηρά σχόλια του Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι οι “κόκκινοι” δεν μπορούν πια να χρησιμοποιούν το “You ‘ll never walk alone”.

Οι δηλώσεις του Κλοπ

«Οι ιδιοκτήτες πήραν την απόφαση. Είναι απλά ένα κομμάτι του κλαμπ. Όμως ο σύλλογος είναι πάνω απ’ όλους. Οπότε θα πρέπει όλοι να ηρεμήσουν με αυτό το πράγμα. Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για το You ‘ll never walk alone δίχως να έχει το δικαίωμα αυτό, αλλά καλό θα ήταν να μιλάει για τις αποφάσεις, που λαμβάνονται.

Ας ηρεμήσουμε όλοι κι εσείς στον Τύπο γιατί κι εμείς είμαστε άνθρωποι. Και είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της Λιντς που φώναζαν εις βάρος μας δεν ήξεραν πως δεν είχαμε καμία ανάμειξη. Δεν είναι ότι εμείς είπαμε “ωραία, ας προχωρήσουμε την Super League”».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HaytersTV (@hayterstv)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις