Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία με γκολ στις καθυστερήσεις από τους Βοιωτούς

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία με γκολ στις καθυστερήσεις από τους Βοιωτούς
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ έκανε κακό ματς στη Βοιωτία και το… πλήρωσε στις καθυστερήσεις, αφού ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπελμόντ και λίγο έλειψε να κάνει και μία απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο “απειλητικός” και βρήκε τη… λύση με κάθετη του Μπίσεσβαρ και άψογο τελείωμα του Νάρεϊ στο 73ο λεπτό του αγώνα. Ο Λεβαδειακός “απάντησε” όμως με φοβερό σουτ του Μπελμόντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και είδε το VAR να του ακυρώνει ένα πέναλτι στην τελευταία φάση τους ματς.

Ακόμη κι έτσι όμως, ο ΠΑΟΚ έχασε δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς στη φετινή Super League 1 και έμεινε πίσω κι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε νωρίτερα με 2-1 από την έδρα του ΟΦΗ.

Το παιχνίδι

ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός ξεκίνησαν διστακτικά το παιχνίδι και με τους γηπεδούχους καλά στημένους στο γήπεδο, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έβρισκε “διαδρόμους” προς την εστία τους.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ήταν αρνητικός στη δημιουργία και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή τους στιγμή ήρθε στο 35′ με ένα σουτ του Κούρτιτς μετά από… σπόντα, που δεν βρήκε στόχο. Η μοναδική πραγματική ευκαιρία για γκολ χάθηκε δε, στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Γκορντεζιάνι να σηκώνει την μπάλα για ένα εντυπωσιακό “ψαλιδάκι” και να αναγκάζει τον Μάρκοβιτς να εκτιναχθεί για να αποκρούσει με το ένα χέρι.

Οι δύο ομάδες πήγαν έτσι ισόπαλες στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο επιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο και να “πιέζει” για ένα γκολ. Ο Ελ Καντουρί “σημάδεψε” όμως το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά από σέντρα του Λύρατζη στο 48′, ενώ Κάργας και Ίνγκασον δεν μπόρεσαν επίσης να σκοράρουν με διαδοχικές κεφαλιές σε μία απίθανη ευκαιρία για την ομάδα τους.

Ο Μουτίνιο στο 71′ “απείλησε” για τον Λεβαδειακό με προβολή λόμπα προ του Κοτάρσκι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ βρήκε το… δρόμο προς τα δίχτυα. Από φοβερή κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ, ο Νάρεϊ νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε για το 1-0 στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ελέγχουν το ματς στη συνέχεια, αλλά σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα στο 90+3′, ο Μπελμόντ μετά από εκτέλεση φάουλ και απόκρουση του Κοτάρσκι, έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Λεβαδειακός λίγο έλειψε μάλιστα να “κλέψει” και το ματς στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Μουτίνιο ανετράπη από τον Ζίβκοβιτς, με τον διαιτητή να δείχνει τη βούλα του πέναλτι, αλλά να αλλάζει απόφαση μετά από υπόδειξη του VAR και να δίνει φάουλ έξω από την περιοχή και κόκκινη κάρτα στον Σέρβο του ΠΑΟΚ. Οι Βοιωτοί θα μπορούσαν παρόλα αυτά να βρουν ένα δεύτερο γκολ, αφού από το φάουλ του Μπελμόντ, ο Κοτάρσκι απέκρουσε με δυσκολία και ο Μπαχανάκ σε απόσταση βολής σούταρε από κοντά πάνω από τα δοκάρια.

Το 1-1 ήταν έτσι το τελικό σκορ, με τον ΠΑΟΚ να χάνει δύο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και τον Λεβαδειακό να κερδίζει έναν ανέλπιστο βαθμό, μόλις τον τρίτο του στη σεζόν.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (Τζημόπουλος 90+5′), Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (Mπαχανάκ 56′) Τορό (Μπελμόντ 69′), Δούμτσιος (Τσιριγώτης 56′).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (Βιεϊρίνια 61′, Κωνσταντέλιας 72′), Ντάντας (Μπίσεσβαρ 61′), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (Σβαμπ 84′), Γκορντεζιάνι (Ολιβέιρα 61′).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις