Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λίνκολν – ΠΑΟΚ: Ψάχνει βελτίωση και «διπλό» στο Conference League

Λίνκολν – ΠΑΟΚ: Ψάχνει βελτίωση και «διπλό» στο Conference League
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο νεοσύστατο Conference League και ψάχνει νίκη και καλή εμφάνιση στο Γιβραλτάρ, επί της Λίνκολν (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sport 3).

Η πρεμιέρα του στη Superleague κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν… απογοητευτική και συνοδεύτηκε με ήττα. Ο ΠΑΟΚ όμως θα προσπαθήσει να νικήσει την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, να μπει με το δεξί στους ομίλους του Conference League και να… αντιστρέψει το κλίμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες που υπάρχουν στην ομάδα αυτό το διάστημα (Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί αλλά και Ίνγκασον).

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τους: Πασχαλάκη, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Άκπομ.

Η Λίνκολν, από τη μεριά της, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σολέρ, Σέρτζεντ, Γουάισμαν, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Ρόσα, Τορίγια, Γουόκοερ, Μπρίτο, Καραλέρο και Γκόμες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός, Ρόμπερτ Χάρβεϊ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Γουέιν ΜακΝτόνελ και Ντάρα Κίγκαν και τέταρτος ο επίσης Ιρλανδός Νιλ Ντόιλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις