Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λουτσέσκου μετά το Άρης – ΠΑΟΚ: «Γίνονται πράγματα εδώ που δεν μου αρέσουν»

Λουτσέσκου μετά το Άρης – ΠΑΟΚ: «Γίνονται πράγματα εδώ που δεν μου αρέσουν»
Intime.gr

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην ένταση που υπήρξε στο φινάλε του ΆρηςΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε καλά στο “Βικελίδης”, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να πάρει το “τρίποντο” στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, παρά το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων.

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μάχες, είχαμε μεγάλη θέληση και αυτό μας οδήγησε να χάσουμε κάποιες φορές το μυαλό μας και να κάνουμε λάθη. Ήταν ένα ματς που όποια ομάδα έβρισκε το γκολ θα κέρδιζε κιόλας, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο την φάση του Μπράντον» είπε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA.

«Ο Άρης είχε το χαμένο πέναλτι, οπότε καταλήγοντας θεωρώ ότι είχαμε πιο χαρακτηριστικές φάσεις να σκοράρουμε, ενώ ο Άρης περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσει κάτι σημαντικό. Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν αυτό που κρατάμε είναι το πνεύμα, να δείξουμε τη νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε και στο τέλος να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θέλουμε. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, το σημαντικό είναι να μη χάσεις κιόλας» ανέφερε.

Παράλληλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε όσα έγιναν στο φινάλε του ντέρμπι: «Υπήρχε μία πρόκληση στο τέλος από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ειδικά από το Νταμπό. Γενικότερα γίνονται πράγματα που δεν μου αρέσουν εδώ, είδαμε τι έγινε και με το Νέλσον Ολιβέιρα που άνοιξε το φρύδι του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις