Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Με… buzzer beater του Κίτσου ο ΠΑΣ νίκησε τον Παναιτωλικό!

Με… buzzer beater του Κίτσου ο ΠΑΣ νίκησε τον Παναιτωλικό!

Ο Κίτσου στο ντεμπούτο του, σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα και έδωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες έδωσαν προτεραιότητα στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού τους και οι φάσις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΣ απείλησε με τον Γιάκο στο 25′ να σουτάρει λίγο άουτ και τον Ακόστα να αναγκάζει τον Ράφαελ σε δύσκολη επέμβαση στο 37΄. Ενδιάμεσα ο Παναιτωλικός είχε ανησυχήσει τον Βελλίδη με δυνατό σουτ Μπακάκη στο 35΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει αλλά ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 47΄με τον Μπακάκη να αναγκάζει ξανά σε επέμβαση τον Βελλίδη.

Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν καλά, ενώ μάλιστα άγγιξαν το γκολ στο 76΄ όταν το σουτ του Νταλμά πέρασε ελάχιστα άουτ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ο νεοαποκτηθείς Κίτσου (ντεμπούτο) στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να μετατρέψει σε γκολ την κεφαλιά πάσα του Λίλα και να δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): 
Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Κοροβέσης (73′ Κίτσου), Γιάκος (61′ Βίλα), Ίλιτς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (67′ Μπόγιοβιτς), Θεοδωρίδης (15′ λ.τρ. Νταλμά), Γοδόι (83′ Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε