Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Με… υπογραφή Γκαρσία! “Πάρτι” του Ατρόμητου επί του Αστέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 16′, ο Ατρόμητος είχε την… ουσία και πήρε μεγάλη νίκη -την πρώτη του- κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-0). Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ταυλαρίδης, που χάνει τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Πίτου Γκαρσία έφτιαξε τα δυο πρώτα γκολ, ενώ κέρδισε το πέναλτι, που ευστόχησε ο Ούμπιντες – Ο Χουάνμα το.. γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Τι κι αν δεν είχε στη σύνθεση του τους Παπαδόπουλο, Ναπολεόνι (μπήκε αλλαγή στο 82′) και Ιγκλέσιας; Τι κι αν αγωνίστηκε από το 16′ με παίκτη λιγότερο; ο Ατρόμητος έδειξε πως -και φέτος- είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, επικρατώντας στην έδρα του του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και παίρνοντας την πρώτη του νίκη κόντρα στους Αρκάδες. Έφτασε τα 13 ματς αήττητος στο πρωτάθλημα η ομάδα του Παράσχου

Το παιχνίδι στο Περιστέρι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει μια οριακή φάση στο 9′, όταν το γκολ του Καραμάνου ακυρώθηκε, με τον επόπτη να δείχνει πως η μπάλα είχε βγει νωρίτερα, στο γύρισμα του Φάμπιο. Το ματς πήρε “φωτιά” από το 16′ και μετά, όταν ο Φυτανίδης τράβηξε τον Χουάνμα -που έμπαινε στην περιοχή του Τσενάμο-, με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα.

Διπλό… πλήγμα για την ομάδα του Παράσχου, αφού αγωνίστηκε για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έλληνα αμυντικού στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τετάρτη. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 22′ με την κεφαλιά του Καραμάνου. Οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοση τους στην συνέχεια, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να πιέσουν όπως κανείς θα περίμενε μετά το αριθμητικό αβαντάζ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Βεργέτης πέρασε τον Γκρατσίνι στη θέση του Κοντοέ, προκειμένου να βοηθήσει την ανάπτυξη της ομάδας Αστέρα. Έχοντας και πάλι την κατοχή της μπάλας οι Αρκάδες ήταν μονίμως στο μισό που επιτέθηκαν, έχοντας για καλύτερη στιγμή την προβολή του Ζησόπουλου στο 55′. Απ’ την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να “κλειδώσουν” το παιχνίδι, με κάποια καλή αντεπίθεση, ενώ ο Παράσχος πέρασε τον Μπάλα, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του στο κέντρο.

Τελικά ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε την… ουσία στο παιχνίδι του και έφτασε σε δυο ακόμα γκολ. Αρχικά ο Νάστος (69′) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 (από νέα εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία) ενώ το 3-0 έγινε στο 79′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουμπίντες (το κέρδισε ο Γκαρσία). Το τελικό αποτέλεσμα (3-1) διαμορφώθηκε στο 88′ από την κεφαλιά του Χουάνμα

Ατρόμητος (Παράσχος):
Τσενάμο, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φάμπιο (25′ Νάστος), Δημούτσος, Γκαρσία, Ουμπίδες (82′ Ναπολεόνι), Μπρίτο (63′ Μπάλλας), Καραμάνος.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοιάν, Σανκαρέ (83′ Παπαχρήστος), Κοντοές (46′ Γκρατσίνι), Ζησόπουλος, Εντό, Καράσκο, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε