Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντάνι Άλβες: Οι αντιφάσεις, οι κάμερες και η προβλεπόμενη ποινή σε περίπτωση ενοχής

Ντάνι Άλβες: Οι αντιφάσεις, οι κάμερες και η προβλεπόμενη ποινή σε περίπτωση ενοχής
ΑΠΕ

Ο χώρος του ποδοσφαίρου προσπαθεί να… διαχειριστεί την “βόμβα” της φυλάκισης -έως τη δίκη- του Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος προφυλακίστηκε χωρίς εγγύηση, την ώρα που τα Μέσα βγάζουν στο φως όλο και περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση του και την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Ντάνι Άλβες πέρασε το τελευταίο 48ωρο στις φυλακές «Brians 1» της Καταλονίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι την έναρξη της δίκης, μετά την καταγγελία 23χρονης γυναίκας, για σεξουαλική επίθεσης, σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης.

Το φερόμενο θύμα κατηγόρησε τον 39χρονο Βραζιλιάνο μπακ ότι την ανάγκασε σε ερωτική πράξη στις 30 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, στις τουαλέτες του VIP χώρου του κλαμπ, με την κατάθεσή της να σοκάρει.

Ρεπορτάζ από Μέσα της Ισπανίας αποκαλύπτουν στοιχεία βάσει των οποίων αποφασίστηκε η προφυλάκιση του Ντάνι Άλβες. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες έξω από τις επίμαχες τουαλέτες.

Ντάνι Άλβες: Η δύσκολη πρώτη του νύχτα στη φυλακή

Όπως φαίνεται, υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει ότι ο Άλβες και η 23χρονη ήταν βρίσκοντας σε προθάλαμο χώρο για άνδρες και για γυναίκες. Οι εικόνες φαίνεται πως δείχνουν τον Βραζιλιάνο να βγαίνει πολύ βιαστικά από την τουαλέτα και την νεαρή γυναίκα να αποχωρεί στη συνέχεια και να δείχνει εμφανώς αγχωμένη και ταραγμένη κάνοντας κινήσεις που έδειχναν πως κάτι την είχε αναστατώσει.

Την ίδια στιγμή, ο Ντάνι Άλβες φέρεται να παρουσίασε νέα εκδοχή του συμβάντος στις Αρχές σε σχέση με την αρχική του κατάθεση. Συγκεκριμένα, ενώ την πρώτη φορά δήλωσε πως δεν είχε δει ποτέ του την 23χρονη, στην πορεία ανέφερε πως την είχε δει, αλλά δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους, ενώ στην τελευταία περίπτωση υποστήριξε ότι η γυναίκα πήγε από μόνη της σε εκείνον και πως υπήρξε συναίνεση από τη μεριά της.

Όπως αναφέρεται, ο λόγος που αρνήθηκε το περιστατικό σε πρώτο χρόνο φέρεται να είναι η προσπάθειά του να μην μαθευτεί πως απάτησε τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ.

Την ίδια στιγμή, η ισπανική El Pais επισημαίνει ότι το φερόμενο ως θύμα δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό που την απασχολεί είναι αποκλειστικά η απονομή της δικαιοσύνης, με τον Άλβες να κινδυνεύει από τέσσερα έως 12 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με την “Marca”, μετά τη νέα προσαρμογή του νόμου για σεξουαλικά εγκλήματα, η ποινή αφορά φυλάκιση που εκτείνεται από τέσσερα, ως δώδεκα χρόνια, για “επίθεση που συνίσταται από κολπική, πρωκτική ή στοματική σαρκική πρόσβαση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις