Σάββατο, 13 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Λέο Μάτος πήρε δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Harvard

Ο Λέο Μάτος πήρε δίπλωμα από το πανεπιστήμιο Harvard
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, έχει αποσυρθεί πλέον από το ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζει να ασχολείται με τον αθλητισμό σε ακαδημαϊκό επίπεδο, φοιτώντας και στο κορυφαίο πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ.

Ο Μάτος (αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για μία πενταετία) έκανε μάλιστα σχετική ανάρτηση από το πανεπιστήμιο Harvard, επιδεικνύοντας το δίπλωμα που έλαβε για το μάθημα «Crossover into Business» και το οποίο σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πλέον για μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ανάρτηση του Μάτος

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες από έντονη μάθηση και επιτεύγματα, κατάφερα να ολοκληρώσω το μάθημα «Crossover into Business», να λάβω το δίπλωμά μου και να συμμετάσχω στο συνέδριο Media, Entertainment and Sports Congress που προώθησε το ίδιο το Πανεπιστήμιο με σημαντικές αναφορές στην αγορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες και τους καθηγητές μου για όλες τις γνώσεις που μου προσέφεραν στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι όλες οι εμπειρίες που είχα εδώ στο Harvard θα έχουν μεγάλη σημασία για τη ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo de Matos (@matosleonardo3)

Ο Μάτος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ως παίκτης της Βάσκο ντα Γκάμα, ενώ από τον ΠΑΟΚ αποχώρησε το 2020 έχοντας κατακτήσει το νταμπλ του 2019.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις