Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στο Australian Open το 2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στο Australian Open το 2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο φετινό Australian Open, μιας κι απελάθηκε από την Αυστραλία, πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου δεν θα ρίξει, όπως όλα δείχνουν, μαύρη… πέτρα πίσω του, καθώς είναι διατεθειμένος να επιστρέψει τη νέα χρονιά στην Αυστραλία και να αγωνιστεί στο Australian Open του 2023.

Σε δηλώσεις του, ο CEO του Australian Open, Γκρεγκ Τάιλι, ξεκαθάρισε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν πρόκειται να μηνύσει την Tennis Australia.

«Θα υπάρξουν πολλές φήμες για πολλά θέματα αλλά αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στο να διεξαχθεί όπως πρέπει το event και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να διοργανώνουμε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός», είπε στο ABC TV για τις φήμες για μήνυση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορέσει να παίξει ξανά ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου στη Μελβούρνη, καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία μετά από την απέλαση υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου για τρία χρόνια στην Αυστραλία, ξεκαθάρισε:

«Ναι. Προφανώς αναγκαστικά μένει εκτός φέτος, αλλά πρόθεση του είναι να επιστρέψει. Στο τέλος της ημέρας είναι ο Νο 1 τενίστας στον κόσμο και αγαπάει το Αustralian Open».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις