Ο Ουαλίντ Σεντίρα φαίνεται πως παραμένει στη μετεγγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος Μαροκινός επιθετικός ψάχνει έναν βασικότερο ρόλο από αυτόν που έχει στη Νάπολι και τα τελευταία δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στο “δικέφαλο του Βορρά”.
Σύμφωνα με σημερινό (12.07.2025) δημοσίευμα του “Africafoot”, ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, βλέποντάς τον ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης. Όπως μάλιστα τονίζεται, ο μαροκινός βρίσκεται… ένα βήμα πριν την Τούμπα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά:
“Ο Ουαλίντ Σεντίρα πλησιάζει σε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 27χρονος Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται ένα βήμα πριν ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Africafoot, αλλά ο ελληνικός σύλλογος θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η Νάπολι, με την οποία ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028, απαιτεί 4.000.000 ευρώ.
Walid Cheddira à un pas du PAOK Salonique !
Naples exige 4M€ pour l’attaquant marocain de 26 ans (2,5M€), en panne à l’Espanyol (1 but en 23 matchs).
Plus d’infos icihttps://t.co/bfnGu8LqBt #PAOKSalonique #SSCNapoli #Espanyol #RumeursDeTransfert #Africafoot pic.twitter.com/zI56bAPgOe— africafoot.com (@Africafoot_com) July 12, 2025ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έχοντας περάσει από μια μη πειστική σεζόν στην Εσπανιόλ, ο Σεντίρα αγωνίστηκε δανεικός στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με ανάμεικτη απόδοση: 23 αγώνες, 1 γκολ, 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή η απόδοση έχει αποθαρρύνει ορισμένους μνηστήρες, αλλά όχι τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον βλέπει ως μια συμπληρωματική επιλογή για την επίθεσή του.
Το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί στην εθνική ομάδα του Μαρόκου από το 2023 αποτελεί ένα ακόμη σημάδι μιας προσωρινής οπισθοδρόμησης στην καριέρα του. Ο τελευταίος αγώνας του με το Μαρόκο ήταν φιλικός εναντίον της Νότιας Αφρικής και έκτοτε, δεν έχει κληθεί από τον Ουαλίντ Ρεγκραγκουί, με τον Σεντίρα να έχει μείνει πίσω από άλλους παίκτες που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από αυτόν”.