Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για Πρίγιοβιτς» λένε στη Σερβία – Θέλει να μείνει κι ο Κρμέντσικ

«Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για Πρίγιοβιτς» λένε στη Σερβία – Θέλει να μείνει κι ο Κρμέντσικ
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σχεδιάσει από την αρχή την ομάδα, μετά και την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα “ανοιχτά” μέτωπα είναι πολλά, με δύο ονόματα να απασχολούν ήδη το ρεπορτάζ του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς και είναι γνωστό τι μπορούν να προσφέρουν στην επίθεσή της. Από τη μία ο Μίκαελ Κρμέντσικ και από την άλλη ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Για τον δεύτερο, στη Σερβία γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του, έχοντας μεγαλύτερη οικονομική δύναμη από τον Ερυθρό Αστέρα, που τον θέλει επίσης. Ο Σέρβος στράικερ ήταν μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών στην εξαιρετική ομάδα του Λουτσέσκου, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της.

Κι ο Κρμέντσικ όμως, συνεχίζει να τονίζει σε κάθε ευκαιρία, την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα. Σε νέα του συνέντευξη στη Forza, ο Τσέχος επιθετικός τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: “Μ΄ αρέσει ο ΠΑΟΚ, μ΄ αρέσει ο κόσμος, μ΄ αρέσει η Ελλάδα, μ΄ αρέσουν όλα. Ναι, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Ξέρεις, όμως, ότι η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου. Ότι και να γίνει, αυτό που μπορώ να πω είναι πως αυτοί οι μήνες που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου, θα είναι αξέχαστοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις