Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Newsit.gr, Novasports Prime) και θέλει να παραμείνει σε νικηφόρο… μονοπάτι στη Euroleague και να “πιάσει” τις ομάδες τις κορυφής.

Ο Ολυμπιακός και Αρμάνι Μιλάνο κοντράρονται στο ΣΕΦ για την 17η αγωνιστική της Eurokeague! Λίγες ημέρες μετά το τεράστιο “διπλό” επί του Παναθηναϊκού, οι “ερυθρόλευκοι (ρεκόρ 10-6) έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε ισοβαθμία με Μονακό, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια!

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Μονακό και Βαλένθια, κάτι που την έχει ανεβάσει στο 6-10.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί “πάνοπλος”, αφού ο Σάσα Βεζένκοφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα ενισχύσει τους Πειραιώτες μετά από αρκετές ημέρες. Στην Αρμάνι Μιλάνο παραμένουν οι τρεις σημαντικές απουσίες των Σιλντς, Ντατόμε και Πάνγκος.

Την αναμέτρηση του ΣΕΦ θα διευθύνουν οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Αρμάνι Μιλάνο 21:00

Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν

Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας

Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις