Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ξεκουράζει πολλούς παίκτες ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του και να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες για να τους έχει έτοιμους στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι άφησε εκτός απόστολής του αγώνα με τον ΟΦΗ τους. Βαλντές, Σιόβα, Εντινγκά, Μαρκάνο, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν, Μανιάτη, Κάρολ, Τόρες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος.

“Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να παίξει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Μπονγκ: Δεν γίνεται να μην σκεφτόμαστε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα