Αθλητικά

Ολυμπιακός: Παραμένουν στην ΠΑΕ οι Καρεμπέ και Ανιγκό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε νέο αθλητικό διευθυντή τον Αντόνιο Κορδόν Ρουίθ και αναμένεται σύντομα να έχει και νέο προπονητή, αλλά ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ζοζέ Ανιγκό θα παραμείνουν στην ομάδα.

Το οργανόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αλλάξει πλήρως ενόψει της νέας σεζόν, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να αφήνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Κορδόν και να γίνεται στρατηγικός σύμβουλος και πρεσβευτής των Πειραιωτών.

Αντίστοιχα, ο Ζοζέ Ανιγκό, που ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής στην πρώτη ομάδα, μετά την αποχώρηση του Μίτσελ, θα επιστρέψει στις ακαδημίες, ως διευθυντής των «ερυθρόλευκων» σε αυτό το “κομμάτι”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ – Αυστραλία 2-0: Νίκησαν ξανά οι Αμερικανοί και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «32» του Μουντιάλ
Έκανε το 2/2 η ομάδα του Ποτσετίνο στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά και περιμένει το Τουρκία - Παραγουάη, για να δει εάν θα πάρει και την κορυφή στο γκρουπ της
ΦΩΤΟ REUTERS