Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το πάρτι στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η επίσκεψη του Νίκου Παππά

Ολυμπιακός: Το πάρτι στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η επίσκεψη του Νίκου Παππά

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ για δεύτερη σερί χρονιά, κατακτώντας τον τίτλο στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έφτασε να προηγείται με διαφορές 30 πόντων και είδε τον τέταρτο τελικό να διακόπτεται οριστικά δύο λεπτά πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου με το σκορ στο 35-63.

Η συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού οδήγησε τους διαιτητές αρχικά στην απόφαση να εκκενωθεί το γήπεδο και στη συνέχεια να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.

Μετά το… τέλος του αγώνα, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να πρωταγωνιστεί στους πανηγυρισμούς.

Να σημειωθεί ότι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού πήγε και ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού πήγε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια για να χαιρετήσει τους Βεζένκοβ και Σλούκα στους οποίους επιβεβαίωσε πως σταματάει το μπάσκετ και αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε, μάλιστα, με τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις