Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ μετά την ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ 1948

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του «τριφυλλιού»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ισόπαλος 1-1 με την ΤΣΣΚΑ 1948 στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και ανάγκασε τους φίλους της ομάδας να αποδοκιμάσουν μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Οι πράσινοι οπαδοί είδαν τον Παναθηναϊκό να μπαίνει δυνατά στο ματς, όμως μετά το γκολ που πέτυχε ο Γιάγκουσιτς, η απόδοση της ομάδας έπεσε αισθητά και αυτό δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα το ματς των προκριματικών του Conference League να ολοκληρώνεται ισόπαλο.

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να σώσει την ευρωπαϊκή του χρονιά στη Βουλγαρία, αν θέλει να έχει το δικαίωμα να παλέψει για μία θέση στη League Phase του Conference League και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να είναι πιο απειλητικός και λιγότερο αφελής στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς θα μπορούσε εύκολα να είχε ηττηθεί από την βουλγαρική ομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα