Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δέκα συλλήψεις για τις φθορές των οπαδών στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Δέκα συλλήψεις για τις φθορές των οπαδών στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί
intime.gr

Η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, για την “υποδοχή” της ομάδας -μετά τον αγώνα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, για το Κύπελλο Ελλάδας- είχε ένταση, κάποια… παρατράγουδα και τελικά συλλήψεις.

Στη σύλληψη 10 ατόμων, ηλικίας από 20 έως 32 ετών, με τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράβασης της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, προχώρησε η ΕΛΑΣ, στο Κορωπί.

Οι οπαδοί… έκραξαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, απαίτησαν την άμεση βελτίωση της ομάδας, ενώ -με την αποχώρηση τους -σημειώθηκαν και μικρές υλικές φθορές στον χώρο, χωρίς ευτυχώς να ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η Αστυνομία, η ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο προκάλεσε φθορές στο φυλάκιο του προπονητικού κέντρου, στον εσωτερικό του χώρο, καθώς και σε δύο κάμερες ασφαλείας.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 15 άτομα. Αργότερα, οι 10 από τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις