Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η… πρώτη του Χουανκάρ στο Κορωπί και το συγκινητικό του αντίο στη Μάλαγα (video)

Παναθηναϊκός: Η… πρώτη του Χουανκάρ στο Κορωπί και το συγκινητικό του αντίο στη Μάλαγα (video)
ΦΩΤΟ Intime

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανάρτησε video στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube με στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Χουανκάρ με τα “πράσινα”, ενώ νωρίτερα ο Ισπανός είχε αποχαιρετίσει την πρώην ομάδα του, Μάλαγα, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Υποψηφιότητα για μία θέση στην αποστολή της ομάδας για το ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη έβαλε ο Χουανκάρ. Ο 30χρονος Ισπανός άσος, που αποτελεί το πιο πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, εντυπωσίασε στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα στο Κορωπί με την “πράσινη” ΠΑΕ να ποστάρει video με τα… κατορθώματά του. 

Νωρίτερα ο Χουανκάρ είχε αποχαιρετίσει την Μάλαγα, με ένα φορτισμένο -συναισθηματικά- μήνυμα, χαρακτηρίζοντας την αποχώρησή του ως το κλείσιμο του πιο σπουδαίου κεφαλαίου της καριέρας του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Δεν πίστευα πως θα έρθει αυτή η στιγμή αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Το τέλος της πιο όμορφης σελίδας στην ζωή μου, σε μία περίοδο όπου υπέφερα πολύ και την ίδια στιγμή ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Ευχαριστώ την πόλη της Μάλαγα, τους ανθρώπους και τους οπαδούς. Νιώθω πως θα μπορούσα να δώσω περισσότερα αν δεν είχα τους τραυματισμούς. Θα έκανα ότι μπορούσα για να μην ήταν έτσι η κατάσταση, θα έδινα την ζωή μου χίλιες φορές για την ομάδα, χωρίς να περιμένω το παραμικρό. Αυτοί που με ξέρουν πραγματικά, ξέρουν πως είμαι ένα παιδί που απλά παίζει ποδόσφαιρο και δίνει πολύ σημασία σε όσα συμβαίνουν, είτε είναι καλά είτε κακά. Σε αυτά τα πέντε χρόνια έδωσα τα πάντα από την πρώτη στιγμή, γνωρίζοντας ποια φανέλα φορούσα.

Είμαι πολύ λυπημένος που φεύγω έτσι από την ομάδα με μία γλυκόπικρη γεύση. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσω να σας δώσω πίσω όλα αυτά που δώσατε σε εμένα. Ευχαριστώ την Μάλαγα που μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μου, την κόρη μου Μαρτίνα. Εκείνη που φόρεσε την φανέλα όταν ήταν ενός έτους και τραγούδησε τον ύμνο όταν πήγε δύο. Για αυτό, για την πόλη, για το χόμπι μου και για όλους τους φίλους που είχα εύχομαι η Μάλαγα να επιστρέψει στην κανονικότητα και θα είμαι εκεί να βοηθήσω όπως μπορώ. Η Μάλαγα θα λάμψει ξανά. Θέλω να πω σε όλους τους ανθρώπους που συνάντησα στην Μάλαγα, ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου. Θα θυμάμαι τα πάντα. Για πάντα Μάλαγα!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις