Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Λούκα Βιλντόσα έχασε το δικαστήριο με την Μπασκόνια και καλείται να πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ

Παναθηναϊκός: Ο Λούκα Βιλντόσα έχασε το δικαστήριο με την Μπασκόνια και καλείται να πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Βαρύς ο… πέλεκυς για τον Λούκα Βιλντόσα του Παναθηναϊκού, καθώς έχασε τη δικαστική “μάχη” με την Μπασκόνια και θα καλείται να καταβάλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η Μπασκόνια υποστήριζε ότι είχε τα δικαιώματα του παίκτη για την Ευρώπη και έτσι πέρυσι δεν μπορούσε να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα χωρίς να την αποζημιώσει. Οι Βάσκοι αξίωναν μάλιστα το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον Βιλντόσα, αλλά το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, δικαιώνοντας εν μέρει την ισπανική ομάδα.

Η ίδια η Μπασκόνια πάντως δεν φαίνεται ικανοποιημένη και όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση, θα κάνει νέα προσφυγή για να λάβει ολόκληρο το ποσό.

Η ανακοίνωση της Μπασκόνια

«Αν και η εν λόγω απόφαση ήταν ευνοϊκή για τα συμφέροντα του συλλόγου, η αποζημίωση που συμφωνήθηκε στο συμβόλαιο με τον κ. Βιλντόσα ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Δεδομένων των συνθηκών και σεβόμενη την εκδοθείσα απόφαση, η Μπασκονια θα προχωρήσει στην κατάθεση της κατάλληλης προσφυγής ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Χώρας των Βάσκων, ζητώντας την πληρωμή του μη αναγνωρισμένου μέρους και θα ζητήσει επίσης την προσωρινή εκτέλεση της από τα αρμόδια όργανα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις