Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οι πωρωτικές ομιλίες Πέρεθ και Ζέκα στα πράσινα αποδυτήρια

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οι πωρωτικές ομιλίες Πέρεθ και Ζέκα στα πράσινα αποδυτήρια

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μία μέρα μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα, όπου ξεχωρίζουν οι πωρωτικές ομιλίες των Τερίμ, Πέρεθ και Ζέκα στα αποδυτήρια πριν τη σέντρα του ημιτελικού.

Ο Τούρκος προπονητής πήρε πρώτος τον λόγο και είπε στους ποδοσφαιριστές του μεταξύ άλλων: “Για να κερδίσετε τον τίτλο θα πρέπει να κερδίζετε τρία παιχνίδια, είστε πολύ κοντά να κατακτήσετε τον τίτλο”.

Από την πλευρά του ο Ρούμπεν Πέρεθ θέλησε να δείξει στους συμπαίκτες του πόσο ξεχωριστό είναι το συναίσθημα της συμμετοχής σε έναν τελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είμαι τυχερός που έχω παίξει τελικό με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι αυτό το συναίσθημα. Οπότε παιδιά, είναι 180 λεπτά, ας πάμε για το τρόπαιο”.

Όσο για τον Κάρλος Ζέκα, υπενθύμισε την πρόσφατη ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα: “Θυμηθείτε το συναίσθημα που είχατε εδώ την προηγούμενη φορά. Αυτό χρειάζεται να έχετε μόνο μέσα σας. Είμαστε εμείς σε αυτό το δωμάτιο απέναντι σε όλους τους άλλους, που είναι 20 χιλιάδες”.

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στην Τούμπα:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις