Αθλητικά

Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ του Ηρακλή

1000 φίλοι του γηραιού κατευθύνθηκαν στην Μίκρα και έπεισαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ να παραιτηθούν.

Η κατάσταση στον Ηρακλή φαίνεται να εξομαλύνεται μετά την παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Ο Γ.Σ έκανε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας και περίπου 2000 εξ αυτών ανταποκρίθηκαν. Οι μισοί μαζί με μέλη του ΔΣ του γυμναστικού συλλόγου έφυγαν από το Κατσάνειο και πήγαν στην Μίκρα όπου βρισκόντουσαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ.

Ανέβηκαν εκπρόσωποι στα γραφεία και τους ζήτησαν να παραιτηθούν. Ο Αντώνης Ρέμος τηλεφωνικά έδωσε την έγκριση του και το διοικητικό συμβούλιο διαλύθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα