Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παράπονο Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Δεν πείθομαι ότι ήταν πέναλτι για να κριθεί ο τελικός»

Παράπονο Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Δεν πείθομαι ότι ήταν πέναλτι για να κριθεί ο τελικός»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε το πέναλτι με το οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση του Ματέου Λαόθ ήταν τουλάχιστον αυστηρή και πρόσθεσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση.

«Έχω πολλές σκέψεις. Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε τα πρώτα 30 λεπτά και δεν παίξαμε επιθετικά και με ένταση, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, αν και δεν είχε ευκαιρίες.

Δεν με πείθει ότι αυτό ήταν πέναλτι για να κριθεί ένας τελικός. Για τα επόμενα εξήντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Έπαιξε ρόλο τελικά ότι είχαμε 16-17 παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι αξίζαμε να παίξουμε στην παράταση», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο μεταξύ, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και χειροκρότησε τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά μετά το τέλος του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις