Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πελέ: «Παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι, είμαι δυνατός»

Πελέ: «Παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι, είμαι δυνατός»
Reuters

Μετά το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Άλμπερτ Αϊνστάιν», ήρθε μήνυμα από τον ίδιο τον Πελέ, για να καθησυχάσει -έστω και λίγο- τους θαυμαστές του και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, σχετικά με την υγεία του.

Ο 82χρονος Πελέ αντιμετωπίζει και πάλι σημαντικά προβλήματα υγείας. Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ από την Βραζιλία, ο θρύλος του ποδοσφαίρου εισήχθη στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», τονίζοντας πως δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες πια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να του χορηγούν μόνο αγωγή για να ανακουφίζεται από τους πόνους.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως, το νοσοκομείο -μέσω ιατρικού ανακοινωθέν- ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του 82χρονου Βραζιλιάνου δεν παρουσίασε κάποια επιδείνωση.

Λίγη ώρα μετά, ακολούθησε μήνυμα από τον ίδιο τον Πελέ -μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram– στο οποίο ανέφερε πως είναι δυνατός και ακολουθεί την θεραπεία του.

«Φίλοι μου, θέλω όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Είμαι δυνατός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου ως συνήθως. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που έλαβα. Έχω μεγάλη πίστη στο Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που έλαβα από εσάς από όλον τον κόσμο με κρατάει γεμάτο ενέργεια. Και επίσης υποστηρίξτε και τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα» γράφει ο Πελέ στο μήνυμά του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις