Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πούγγουρας: «Φοβόμαστε μήπως χάσουμε την ευρωπαϊκή θέση»

Πούγγουρας: «Φοβόμαστε μήπως χάσουμε την ευρωπαϊκή θέση»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας εξέφρασε τον φόβο του μήπως χαθεί το… τρένο της Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που χαθούν κι άλλοι βαθμοί σε παιχνίδια που πρέπει το “τριφύλλι” να τα πάρει.

Ο σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ που ακολουθεί στη Λεωφόρο και τις αρκετές απουσίες της ομάδας του Μπόλονι.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Πούγγουρα στην κάμερα της NOVA:

Για το σερί αγώνων:

“Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί να μην φαίνεται ότι ήταν δύσκολα, αλλά ήταν εξαιτίας των συνθηκών, του γεγονότος ότι χάσαμε δύο προπονήσεις πριν από το ματς με τον Αστέρα, δεν κοιμηθήκαμε στο ξενοδοχείο, αλλά στα σπίτια μας, ήρθαμε τελευταία στιγμή και είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Αστέρα, σε κάποιο σημείο σταθήκαμε και τυχεροί στο ματς με τον Απόλλωνα και πήρε τρεις δύσκολους βαθμούς, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, καθώς μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες. Αλλά στο τέλος όλα καλά”.

Για τις πολλές απουσίες που έχει ο Παναθηναϊκός:

“Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν κοιτάμε τόσο τα προβλήματα. Θα λείψουν οι Μακέντα και Ζαγαρίτης, αλλά έχει επιστρέψει και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος ήταν πολύ καιρό εκτός δράσης , είναι σημαντική προσθήκη και είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα. Εμείς κοιτάμε πως θα βελτιωθούμε. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε όπως μπορούμε”.

Για το αν υπάρχει φόβος ότι θα χαθεί η ευρωπαϊκή θέση, αν προκύψουν νέα “στραβοπατήματα”:

“Εννοείται ότι φοβόμαστε, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα σερί νικών, το οποίο θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε αυτόν τον στόχο”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ:

“Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που παλεύει για να σωθεί, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να κάνουμε πιο σίγουρο το τρίποντο”.

Για το επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού:

“Είναι και αυτό ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά αν δεν το κάνουμε, τότε σε αυτές που θα δημιουργήσουμε, θα πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις