Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Πιθανό το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων»

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Πιθανό το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων»

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα μετά τον επεισοδιακό αγώνα με την Τραμπζονσπόρ, συνεχίζοντας να απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Μετά το ασύλληπτο ξύλο μεταξύ των οπαδών της Τραμπζονσπόρ και των παικτών της Φενέρμπαχτσε, η διοίκηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League δεν σταματάει να απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή Ισμαΐλ Καρτάλ στο 60ο λεπτό και τον εξουσιοδότησε με την απόφαση για την απόσυρση της ομάδας από το γήπεδο, εφόσον το επιθυμούσε, ενώ άφησε θολό το τοπίο γύρω από το ενδεχόμενο απόσυρσης της Φενέρμπαχτσε.

«Αυτή η επιχείρηση στήθηκε από τον ανταγωνισμό. Προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα μέσω του ποδοσφαίρου; Μετά απ’ αυτό το περιστατικό, έχουμε τρεις επιλογές. Το κακό, το χειρότερο και το πολύ χειρότερο… Θα υπάρχει αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στην απόφαση που θα πάρουμε. Αυτό είναι σίγουρο. Οι χορηγοί μας έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν τις συνεισφορές τους ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Θα προσφέρουμε περισσότερες από μία επιλογές στα μέλη μας. Το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για λίγο είναι επίσης μια από τις επιλογές. Πάγωμα των δικαιωμάτων μας στο πρωτάθλημα για ένα χρόνο. Θέλουμε μόνο ένα πράγμα να είναι ξεκάθαρο. Δεν θα συνεχίσουμε σαν να μην έγινε τίποτα!» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις