Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Γεωργία-Ελλάδα: Το ακυρωθέν γκολ της Εθνικής και το «παραλίγο»

Προκριματικά Μουντιάλ 2022, Γεωργία-Ελλάδα: Το ακυρωθέν γκολ της Εθνικής και το «παραλίγο»
ΦΩΤΟ Intime

Η Εθνική Ελλάδας βρήκε δίχτυα με τον Παυλίδη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Γεωργία στο Μπατούμι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, αλλά το VAR ακύρωσε το τέρμα, ενώ λίγο αργότερα για χιλιοστά δεν μέτρησε γκολ του Τζαβέλα. 

Δύο φορές έφτασε κοντά στο να προηγηθεί η Ελλάδα στο Μαπτούμι κόντρα στη Γεωργία στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης του 2ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στο 12′ ο Μπουχαλάκης σούταρε από τα όρια της περιοχής, ο Λόρια απέκρουσε, με τον Ανδρούτσο να παίρνει το ριμπάουντ και να γυρνάει τη μπάλα, που βρήκε στον Παυλίδη και κατέληξε στα δίχτυα. Πριν όμως προλάβει ο μπακ του Ολυμπιακού, η μπάλα είχε περάσει φανερά εκτός αγωνιστικού χώρου και κατόπιν ελέγχου από το VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τζαβέλας έπιασε κεφαλιά μετά από γέμισμα στη περιοχή, ο Λόρια μπλόκαρε τη μπάλα, αλλά φάνηκε να το κάνει μέσα από την γραμμή του τέρματος. Οι Έλληνες διεθνείς διαμαρτυρήθηκαν, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα -πρώην του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού- να φαίνεται πως κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα για χιλιοστά, έξω από το τέρμα του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις