Αθλητικά

Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟK στην Ομόνοια – Επιστρατεύτηκε η ΑΥΡΑ της αστυνομίας

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Αθήνα, ένα 24ωρο πριν από τον τελικό του Κυπέλλου της ομάδας τους κόντρα στον Ολυμπιακό. Ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή.

Μυρίζει… μπαρούτι η κατάσταση στην Αθήνα, με την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν στον Σύνδεσμο του «δικεφάλου του Βορρά» στην Ομόνοια.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν καπνογόνα, με την ΕΛ.ΑΣ να βρίσκεται εκεί με ισχυρή δύναμη και να επιστρατεύει την Αύρα, για την αποφυγή επεισοδίων.

Θυμίζουμε ότι υπό το φόβο επεισοδίων, η αστυνομία αποφάσισε την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σε συγκεκριμένους δρόμους της Αθήνας μέχρι τα χαράματα της Κυριακής (23/05).

ASTYNOMIA OPADOI PAOK

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου με γκολ στο 90+7′ – «Διπλό» πρόκρισης και ο Λεβαδειακός
Το ματς στο Βόλο λίγο έλειψε να φτάσει στα πέναλτι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου "λυτρώθηκε" από το γκολ του Αγκίρε (2-1) - Άνετη πρόκριση για Λεβαδειακό (2-1) επί του Μακεδονικού
(ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ