Αθλητικά

Θα συνεχίσει το σερί η Άρσεναλ ή θα επιστρέψει στις επιτυχίες η Γιουνάιτεντ;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μετά την ήττα με 1-2 από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πριν από αυτό το ματς ήταν 13 αγωνιστικές αήττητη με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η τελευταία ομάδα που την είχε κερδίσει ήταν η Άρσεναλ, την 1η Νοεμβρίου, με 0-1 στοOld Trafford.

Από τη νίκη με 1-3 κατά της Σαουθάμπτον προέρχεται η Άρσεναλ. Πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο. Είναι αήττητη 6 αγωνιστικές στηνPremier League, με 5 νίκες και μία ισοπαλία.

Θα συνεχίσουν το σερί οι «κανονιέρηδες» ή θα επιστρέψουν στις επιτυχίες οι «μπέμπηδες»;

Πάνω από 300 επιλογές και «Money Back»

Το Σάββατο, στις 19:30, στο Emirates Stadium, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές προσφορές.

Ο μεγάλος αγώνας της Premier League παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του, έχει περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, ενώ  προσφέρεται και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, παίζονται ακόμα στο Pamestoixima.gr ο σημερινός αγώνας της Serie A Τορίνο-Φιορεντίνα (21:45), το αυριανό παιχνίδι της Super League Παναθηναϊκός-Λαμία (19:30), τα ματς της Κυριακής στην Premier League, Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (18:30) και στη Super League, Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (19:30) και η αναμέτρηση της Δευτέρας στη La Liga, Μπέτις-Οσασούνα (22:00).

Οι σημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις:

Οι σημερινές προσφορές είναι οι ακόλουθες:

  • Λυών-Μπορντό: 3-0, 2-2, 1-2.
  • Τορίνο-Φιορεντίνα: 2-0, 2-2, 1-2.
  • Ρεάλ Βαγιαδολίδ-Ουέσκα: 2-3 γκολ, Ρέντινγκ-Μπόρνμουθ: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Μπόρνμουθ, Σαραγόσα-Πονφεραντίνα: Goal.
  • Στουτγάρδη-Μάιντζ: Over 8,5 κόρνερ, Λυών-Μπορντό: Over 2,5 γκολ, Τορίνο-Φιορεντίνα: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Τορίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 1
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 2