Αθλητικά

Το “κάρφωσε” και μετά αποβλήθηκε! Κλασικός Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κράτησε τη Νις στην κορυφή της Ligue 1 και στη συνέχεια αποβλήθηκε! Κλασική στιγμή για τον Ιταλό στράικερ που έλυσε (ξανά) το γόρδιο δεσμό, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη 2-1 επί της Λοριάν, με το γκολ που πέτυχε στο 86΄.

Νωρίτερα ο Μουκαντζό είχε ισοφαρίσει στο 61΄ το γκολ του Περέιρα με το οποίο η Νις προηγείτο από το 11΄ και έδειχνε ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κυανή Ακτή.

Ομως, ο «σούπερ Μάριο» είχε διαφορετική άποψη και σκοράροντας για 5η φορά σε μόλις 3 συμμετοχές, έκρινε το αποτέλεσμα.

Κι αφού έκανε τη… δουλειά του, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ την πρώτη την είχε δεχτεί επειδή σήκωσε τη φανέλα του πανηγυρίζοντας το γκολ! Στον πάγκο των νικητών έμεινε ο Τάσος Δώνης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2