Αθλητικά

Τουρκία: Γιατρός δέχτηκε την κίτρινη κάρτα επειδή πήγε να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη

WΠρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό ματς της 2ης κατηγορίας της Τουρκίας καθώς ο γιατρός της Άνκαρασπορ δέχθηκε την κίτρινη κάρτα επειδή μπήκε στο γήπεδο να βοηθήσει τραυματία παίκτη!

Στο ντέρμπι της Άγκυρας μεταξύ Ανκαρασπόρ και Άνκαρα Κετσιερενγκιουτζιού για τη 18η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος σημειώθηκε ένα περιστατικό που δεν έχει προηγούμενο και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Με το σκορ στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, ο γιατρός της Άνκαρασπορ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον αρχηγό της ομάδας, Μεχμέτ Ουσάρ που βρισκόταν τραυματίας στο έδαφος.

Ο διαιτητής δεν είχε δώσει άδεια και θεώρησε αντικανονική την είσοδο με αποτέλεσμα να τιμωρήσει τον γιατρό της ομάδας με κίτρινη κάρτα, ενώ ο τραυματίας παίκτης τελικά αντικαταστάθηκε.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα