Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Τρίποντο “χρυσάφι” για Πλατανιά επί της Βέροιας

ΦΩΤΟ ΑΠΕ (ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, στην προσπάθειά του ν’ αποφύγει τις περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία, πήρε ο Πλατανιάς κόντρα στη Βέροια, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Superleague.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, δημιούργησαν φάσεις κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 11′, με τον Τόρες να μη μπορεί να νικήσει από πολύ κοντά τον Καντιμοίρη. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει στο 11′ ο Ισπανός, το έκανε δέκα λεπτά μετά, όταν σε παρόμοια φάση και γύρισμα του Αποστολόπουλου, ο Τόρες νίκησε τον Καντιμοίρη, που δε μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα εκτός εστίας.

Μετά το 1-0 η Βέροια πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά τον Ολιμπά, με το σκορ να διατηρείται εως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε καλύτερα στο ματς, και έχασε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπεν επιχείρησε να βάλει ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης, αλλά η μπάλα δε του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι. Λίγο μετά, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ, με τον Μπεν που παίρνει την κεφαλιά να καλύπτεται εμφανώς.

Ο Μιλούνοβιτς προσπάθησε σε τρεις φορές να καθαρίσει το ματς για την ομάδα του, ο Ντουμίτρου έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 67′, με το σκορ να παραμένει ως το τέλος και τον Πλατανιά να πανηγυρίζει το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νεπλιάκ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (92′ Δημήτρης), Γκαβιλάν (64′ Κουλιμπαλί), Κάσιο (71′ Μιλούνοβιτς), Τόρες

Βέροια: Καντιμοίρης, Τάτος (57′ Καμπαγιέρο), Μαλόν (86′ Ναζλίδης), Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Μαραγκός, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (70′ Ντουμίτρου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε