Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χτύπημα” από χάκερς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με προσβολές και “άνοιγμα” των τραπεζικών του λογαριασμών (pics)

“Χτύπημα” από χάκερς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με προσβολές και “άνοιγμα” των τραπεζικών του λογαριασμών (pics)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε “επίθεση” από χάκερς στους λογαριασμούς του στα social media, αλλά όπως αποκάλυψε η σύντροφός του Μαράια, “χτύπησαν” και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Κάποια “εμετικά” σχόλια στο twitter σήμαναν “συναγερμό” για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά σύμφωνα με όσα έγραψε σε δική της ανάρτηση η Μαράια, το πρόβλημα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

“Εμετικά” σχόλια στα social media του Αντετοκούνμπο (pics)

«To twitter του Γιάννη, καθώς επίσης τα e-mail του, το τηλέφωνό του και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χακαρίστηκαν. Απολογείται για όσα αναφέρθηκαν και θα επιστρέψει το συντομότερο κοντά σας. Όσα έγραψαν οι χάκερ είναι αηδιαστικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, σχετική ανάρτηση έκαναν και οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι και προανήγγειλαν έρευνα για να βρεθούν οι δράστες.

Τα προσβλητικά σχόλια στο twitter

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης (07/05) στις ΗΠΑ, όπου και άρχισαν να δημοσιεύονται σχόλια στους λογαριασμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media, με προσβολές για τους Μιλγουόκι Μπακς, συμπαίκτες του όπως ο Μίντλετον, αλλά και διάσημους αντιπάλους, όπως οι Κάρι και Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι αστέρες του NBA ειδοποιήθηκαν μάλιστα μέσα από σχετικά “ταγκαρίσματα” των χάκερς, με αποτέλεσμα το γεγονός να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά, με τα σχόλια να παίρνουν “φωτιά” στο twitter.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις